Oppussing Tips For Den Daglige Huseier

Hjem forbedringer kan fungere som en stor kilde for lettelse, eller som en stor smerte i nakken. Forskjellen er å være forberedt på alle situasjoner. Denne listen over tips bør sette deg «i Know»? Ved å bruke disse tipsene, vil oppussing venture bli en vellykket en.

Før du forplikter deg til en ny malingsfarge for utsiden av hjemmet ditt, bruk litt tid på å kjøre rundt og se på boliger som du liker utseendet og fargevalget til. Maling chips er for vanskelig å forestille seg, så å se det i person kan hjelpe deg å ta en bedre beslutning.

Sørg for at du tar før og etter bilder av noe arbeid eller forbedringer du gjør i hjemmet ditt. Du kan gjerne se tilbake på alt det harde arbeidet og endringene når det føles som prosjektet som helhet aldri vil bli gjort. Oppbevar bilder på datamaskinen eller få dem skrevet ut for en utklippsbok.

Hvis du har små hull i veggen, kan du reparere dem ved hjelp av spakking lim. Bare påfør pastaen for å fylle hullene og vent til den tørker. Pastaen kan utvides og sprekke, slik at du kan bruke litt mer lim om nødvendig. Når den er tørr, slip bort overflødig til den tørkede spaken er i flukt med veggen. Deretter male veggen hvilken som helst farge du ønsker.

Planlegg hva du har tenkt å gjøre før du starter på ditt oppussingsprosjekt. Å ha en plan er viktig for at ethvert prosjekt skal være ferdig i tide og innenfor det forventede budsjettet. Hvis du endrer planene eller legger til aktiviteter midt i et prosjekt, kan det enkelt øke kostnadene og tiden til fullføring. Du vil også kunne spare ganske mye penger ved å ha en plan på plass før du ansetter en entreprenør.

I et gitt rom hvis du har hater følelsen av et trangt rom, installer noen lange gulvlengdespeil. Speil gjør et rom vises bredere og høyere gir din plass mer definisjon. En annen ekstra fordel er at speil skaper en følelse av mer lys i et rom, samt hjelpe deg med å velge riktig antrekk å ha på seg!

Når ansette noen til å utføre oppussing arbeid på din bolig, ikke betale kontant. Alltid betale med enten sjekk eller kredittkort; du vil ha en dokumentert løype som viser at entreprenøren har blitt betalt. Hvis du betaler kontant, kan det bli ditt ord mot hans ord, og du vil ikke ha noen bevis på at du har fulgt gjennom med betaling.

Når du maler hjemmet ditt, sørg for å bruke dråpekluter eller en annen type stoff for å fange malingen. Hvis det er maling drypper over hele etasjer så vil det gi kjøpere en grunn til å be om en lavere pris eller be dem om å velge en annen eiendom.

Oppussing er mer komplisert enn vanlig realisert. Med noen grundige undersøkelser og mye hardt arbeid, vil du være i stand til å nyte fruktene av ditt arbeid i årene som kommer. Bruk dette rådet til å takle ditt eget hjem forbedringsprosjekter!

Utrolig Oppussingsprosjekt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*
*
Website